Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe  
Ana sayfa Hakkımızda Kurslarımız Haberler Foto Galeri İletişim   
 
Hakkımızda
Ana sayfa > Hakkımızda

Biz Kimiz?
Kurucumuz Özgül Yılmaz 1959 Kars Sarıkamış doğumludur. Cilt Bakım ve Güzellik Uzmanı olarak 4 yıl Profesyonel salon işletmeciliği yapmıştır. Ayrıca Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Meslek Yüksek Okulunda öğretim görevlisi olarak görev almıştır.

2007 yılından itibaren Uzman Usta Öğretici olarak Özel Özgül Yılmaz Estetik ve Kozmetik Kursunda Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak eğitim vermektedir. Uzman ve deneyimli eğitmenlerimiz ile kursumuzdan mezun olan öğrencilerimizin büyük bir kısmı çeşitli güzellik merkezlerinde görev almakta, bir kısmı kendi işletmelerini açarak hizmet vermekte, ayrıca Dermatologlarla birlikte hastaneler bünyesinde, eczanelerde, tıp merkezlerinde istihdam sağlanmıştır ve sağlanmaya devam edilmektedir.


Kurucumuzdan
Günümüzün en hızlı gelişen sektörü güzellik sektörüdür. Talebin çok fazla olduğu bu alanda çalışacak birçok güzellik uzmanına ihtiyaç duyulmaktadır.

Kursumuz, talebin çok fazla olduğu bu sektörde çalışacak deneyimli uzmanlar yetiştirmek, onlara aldıkları eğitimle ayrıcalıklar kazandırarak meslek hayatına bir adım önde başlamalarını sağlamak için kurulmuştur.

Sektörü yakından tanıyan, yurtiçi ve yurtdışı tecrübesine sahip hocalar tarafından verilecek olan eğitimle kursiyerlerimiz sektörel gelişmeleri yakından takip edebilecek, ayrıcalıklı bir eğitim alacaklardır.


Özgül YILMAZ

T.C. M.E.B. Özel Özgül Yılmaz Estetik ve Kozmetik Uzmanlık Kursu
Kurucusu
 
T.C. MEB. Özel Özgül Yılmaz Estetik ve Kozmetik Uzmanlık Kursu © Tüm hakları saklıdır. Ana sayfa | Hakkımızda | Kurslarımız | Haberler | Foto Galeri | İletişim